Smotra Sveučilišta u Zagrebu

           Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove se godine održavala u petak i subotu 14. i 15. studenoga 2014. u Studentskom centru u Zagrebu (Savska 25).

           Sveučilište u Zagrebu i ove je godine organiziralo Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Udruga studenata grada Novske uz potporu 19 zavičajnih studentskih udruga, opremila je detaljima iz svih krajeva Lijepe naše svoj kutak u SC-u. Naša udruga također je sudjelovala, a sa potpredsjednicom udruge Anom, organizatori Smotre su napravili i intervju o radu studenstkih zavičajnih udruga.

Bilo nam je drago sudjelovati, lijepo smo proveli vrijeme uz druženje sa članovima ostalih studenstkih udruga te se nadamo da će tako biti i sljedeće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>